Де встигла побувати Еміне Джапарова, під час візиту на Херсонщину

5 лет назад 0

Сьогодні Херсонщину відвідала кандидат у депутати ВР від політичної партії «Українска стратегія Гройсмана» Еміне Джапарова.

На Херсонщині Еміне Джапарова вже не вперше, декілька років вона проживала саме в нашому місті.

Візит розпочався із зустрічі з журналістами. Під час прес-конференції вона розповіла, яку місію виконує в новоствореній політичній партії Володимира Гройсмана, яка візія цієї політсили.  Сподівається, що ті завдання, які вона виконує сьогодні, на позиції першого заступника міністра інформаційної політики, буде вести і як народний депутат України.

Окупований Крим, Донбас, інформаційна деінтеграція цих територій, системний захист бранців Кремля та їх родин, фінансова підтримка – за словами Еміне Джапарової, ці питання, їх політична сила, буде розглядати та вирішувати першочергово.

На прес-конференції також була присутня дружина Едема Бекірова, який сьогодні, абсолютно безпідставно знаходиться за гратами у СІЗО і стан здоров’я, якого, наразі, бентежить багатьох українців.

Більш детальні підсумки прес-конференції дивіться вже завтра.

Також кандидатка у народні депутати завітала на прямий ефір до інформаційного агентства «Любимый Херсон». Відповіла нашому кореспонденту на хвилюючі та цікаві запитання.

  

Після чого провела особисту зустріч з представниками кримсько-татарського народу, вислухала їх проблеми та пообіцяла сприяти їх вирішенню.