Голова Олешківської райради вирішив брати участь у виборчих перегонах

4 года назад 0

Про це оголосив діючий голова Олешківської районної ради Павло Потоцький , який йде на посаду голови Олешківської ОТГ, щоб перемогти і зробити громаду сильнішою, спроможною, найперспективнішою.
— Сьогодні у міській територіальній комісії отримав посвідчення кандидата на посаду Олешківського міського голови, разом зі мною зареєструвалися однодумці з моєї команди від політичної партії «Наш край».
Дуже надихає, що маю команду професійних людей, які хочуть і можуть вирішити безліч важливих питань. Ті, хто поділяє мої погляди та активну громадянську позицію, усвідомлює власну відповідальність перед громадою і сумлінно працює на суспільний добробут, належно виконує свої обов’язки.
Дякую за довіру виборцям, всьому депутатському корпусу Олешківської районної ради за плідну співпрацю на благо мешканців нашого краю у цій каденції.
Дякую за підтримку директорам комунальних закладів, виконавчому апарату Олешківської районної ради. Усі ви допомогли мені стати досвідченішим і мудрішим.
Прошу вас підтримати мене та команду політичної партії «Наш край» на виборах 25 жовтня. Разом ми зможемо зробити Олешківську об’єднану територіальну громаду найкращою!, — переконаний Павло ПОТОЦЬКИЙ.