ХДУ піклується про абітурієнтів заздалегідь

4 года назад 0

Центр пропонує учням 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, студентам коледжів, училищ та випускникам навчальних закладів:
– підготовку до ЗНО з усіх предметів;– підготовку до складання творчих конкурсів з фізичної культури, музики, образотворчого мистецтва, хореографії та журналістики.
До того ж, заняття з підготовки до вступу у ЗВО України для учнів ЦДП проводять висококваліфіковані та досвідчені викладачі ХДУ. Майбутнім абітурієнтам надаються усі умови для навчання, навіть є можливість поселення у гуртожитках за доступними цінами на період занять.
Минулого навчального року у Центрі навчалися понад 350 майбутніх студентів. До того ж, тут ви зможете підвищити свій освітній рівень, а також адаптуватися до навчання у закладах вищої освіти. Навіть карантин не вплинув на якість та доступність викладання. Центр довузівської підготовки, так само як і Херсонський державний університет, швидко адаптувався до нових умов та успішно працював на платформі ZOOM.
Керівниця Центру довузівської підготовки Олена Борідько зазначила: «Усім охочим долучитися до навчання ми гарантуємо якісні освітні послуги та індивідуальний підхід. У Центрі довузівської підготовки ХДУ учні потрапляють у надійні руки професіоналів, які готують майбутніх вступників вже багато років поспіль».
Студентка ІІ курсу факультету біології, географії та екології ХДУ Дарина Семенченко , у минулому випускниця цього Центру, поділилася враженнями від навчання: «Я зробила правильний вибір, вступивши до Центру довузівської підготовки, адже крім якісної підготовки я отримала додаткові бали. Це дозволило мені вступити на бюджетну форму навчання».
Початок занять у Центрі довузівської підготовки – 1 вересня. Впродовж семестру триває донабір у групи.
Приймальна комісія знаходиться у головному корпусі ХДУ, перший поверх, кабінет 117.
Прийом документів з 3 серпня 2020 року, з 08.30 до 16.00.
Детальна інформація за телефоном: +380 99 718 29 07 – Олена Володимирівна; +380 67 131 76 41 – Ірина Петрівна; +380 50 876 46 03 – Олена Анатоліївна.
Прес-центр ХДУ