Херсонці відвідали XV Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE

6 лет назад 0

Поки херсонський водоканал критикують — він продовжує вчитися, й учаться у кращих. Отже є надія на те, що якість роботи зростатиме!

Дев'ять провідних інженерів, а також головний інженер та директор Херсонського Водоканалу відвідали XV Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE 2017 (7- 9 листопада, м.Київ). Це єдиний міжнародний спеціалізований захід, який проводиться в Україні для професіоналів водної галузі.

 Учасники форуму ознайомились з широким асортиментом вітчизняної та зарубіжної трубної продукції, арматури, фільтрів для очищення води, насосів, а також іншого обладнання, технологій і матеріалів, які використовуються у сфері водопостачання та водовідведення, у водопідготовці, обробці води і стоків, включаючи промисловий, комунальний і побутовий аспекти цієї тематики.

 

Крім того, херсонська делегація взяла участь у дискусіях з фахівцями водної галузі, присвячених широкому колу актуальних водних питань: стратегія розвитку водного господарства України, автоматизовані системи управління водним господарством, охорона водних ресурсів, управління паводками та адаптація до змін клімату, нормативно?правова база та гармонізація українського водного законодавства з європейськими директивами, реформування житлово?комунального господарства України та поліпшення надаваних населенню житлово?комунальних послуг.

 

«Щоб бути успішним, потрібно не тільки добре працювати, а і бути обізнаним у світових наукових, організаційних, технічних та технологічних досягненнях у галузі. Впевнений, що побачене нами найновіше обладнання провідних виробників, енергозберігаючі технології, світові досягнення у допоміжних галузях з часом будуть запроваджені у Водоканалі та успішно працюватимуть для херсонців», – зазначив директор Водоканалу Михайло Чемерис.

джерело