Херсонці змусили чиновницю Херсонської міськради Молнар запрацювати

4 года назад 0

Мешканці будинків по Бериславському шосе роками потерпають від вщент зруйнованої дороги, котра під час опадів перетворюється у річку.
У березні поточного року намітились зрушення з цього питання. За дорученням міського голови 16.03.2020 виконання капітального ремонту прибудинкової території внутрішньодворових проїздів житлових будинків, розташованих в межах Бериславського шосе та вулиць Миру, Айвазовського, Чорноморської в м. Херсоні, внесено до плану робіт управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради. Начальник відділу доріг Управління транспорту міськради Наталя Молнар пообіцяла мешканцям інформувати про хід виконання робіт з підготовки до ремонту.

Але, протягом 2-х місяців ніякої конкретики від чиновниці не було, ні по результатам, ні по термінам.

Тоді лідер громадської організації «МИ-ХЕРСОНЦІ» Андрій Ткаченко вирішив випробувати силу Фейсбуку, щоб донести ситуацію, що склалася, до широкого загалу. До поширення інформації приєднались і ЗМІ. Всього дві публікації з цього питання минулого тижня і вже на кінець робочої неділі з’явилося чітке пояснення про хід та терміни виконання робіт по ремонту дороги, розміщене на сайті Херсонської міськради. Крім того, питання встановлення дорожнього знаку, про який прохали мешканці, теж має шанс на вирішення. Молнар пообіцяла його встановлення вже цього тижня.

Андрій Ткаченко подякував мешканцям Бериславського за активність та всіх небайдужих за сприяння у вирішенні проблем херсонців.
«Разом МИ зможемо більше!»-, переконаний лідер громадської організації.

Інформація на сайті міськради за посиланням