Херсонщина футбольна: стартували змагання за Кубок федерації АР Крим

6 лет назад 0

На захід завітав голова Херсонської обласної державної адміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв разом із заступниками, а також усі ті, для кого футбол є сенсом життя.

«Сьогоднішнім турніром ви демонструєте, що Крим – це територія України. Бажаю футболістам вдосконалення спортивної майстерності, віри у власні сили, оптимізму і нових яскравих перемог! Херсонщина – спортивна та футбольна область!», – звернувся до присутніх Андрій Анатолійович.

До того ж він розповів про подальші плани щодо розвитку спортивної галузі: «У минулому році ми відкрили 11 спортивних майданчиків зі штучним покриттям в області, у 2018-му плануємо ще мінімум 16. Наші зусилля спрямовані на футболізацію Херсонщини. Ми підтримуємо  обласні і районні турніри для того, щоб залучити більше дітей та дорослих до спорту».

Під час заходу Андрій Гордєєв і виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Олексій Кручер вручили нагороди переможцю та призерам чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року:

  • бронзовим призером чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року став муніципальний футбольний клуб "Кристал" (Херсон);
  • срібним призером чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року став футбольний клуб «Колос-ОТГ» (смт Асканія-Нова);
  • чемпіонський кубок Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року здобув футбольний клуб «Дружба» (с.Новомиколаївка Високопільського району).


Також було вручено відзнаку кращому бомбардиру  чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року  — Петриченку Віталію Сергійовичу (футбольний клуб «Дружба» (с.Новомиколаївка Високопільського району).

Крім того, нагородили команди КДЮСШ 2009 року народження, які перемогли у відкритому чемпіонаті з фут залу Херсонської області серед команд юнаків 2009 року народження (U-9) під керівництвом тренера-викладача Олександра Петрова.

По завершенню церемонії відкриття Кубку федерації футболу АР Крим розпочався матч між командами «Колос-ОТГ» (смт Асканія-Нова) – «Таврія» (м.Сімферополь).

Довідково: матчі Кубку федерації футболу АР Крим проходитимуть з 12 по 19 березня на стадіоні КДЮСШ за адресою: м. Херсон, проспект 200 років Херсона.

Розклад матчів дивіться за посиланням: http://khoda.gov.ua/zaproshuєmo-na-vіdkritij-kubok-z-federacії-futbolu-krim

                                                                                             Джерело