Херсонська державна морська академія знову відправляє у вільне плавання спеціалістів і магістрів

4 года назад 0

У Херсонській державній морській академії 15 січня 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів спеціаліста і магістра випускникам факультетів судноводіння і суднової енергетики денної та заочної форм навчання.

Про це повідомляють на офіційній сторінці ХДМА у Фейсбуці.

Урочисте зібрання відкрив проректор з навчально-виховної роботи Шумей Олександр Іванович. Накази про вручення дипломів зачитали декан факультету судноводіння Нагрибельний Ярослав Анатолійович і в.о. декана факультету суднової енергетики Акімов Олександр Вікторович.

Від імені професорсько-викладацького складу до випускників зі словами привітання та настанови звернулися старший викладач кафедри судноводіння та електронних навігаційних систем Безкровний Вадим Олександрович та заступник завідувача кафедри експлуатації суднового електрообладнання та засобів автоматики Полівода Владислав Володимирович.

Випускниця денної форми навчання  факультету судноводіння Інна Лобкова та випускник заочної форми навчання факультету суднової енергетики Муляр Олексій Євгенович від імені дипломованих морських фахівців подякували командуванню та професорсько-викладацькому складу Херсонської державної морської академії за ґрунтовні знання, розуміння та підтримку.