Херсонський кофейбус протестували — просто, смачно, стильно

7 лет назад 0

В арці поблизу будинку профспілок на розі Ушакова-театральної в старому автобусі відкрилася кавярня. Її відвідала і протестувала громадська діячка Євгенія Вірлич.

 

Учора вчергове відвідали "Кофейбус" — оригінальну і класну кафешку у центрі міста. Знаходиться поблизу Будинку профспілок — на розі Ушакова/Театральної. У нас виявилось багато "поціновувачів", які залюбки поливали брудом чудовий заклад. Так от запевняю: заклад дійсно чудовий, а до кого не доходять елементарні речі, пояснюю: 

1. Саме таке оформлення автобусу логічне: ретроавтобус, ретростиль, фото кадрів і цитат старих радянських кінострічок. В оформленні також присутні стара валізка і квіти, які щовечора прибирають, аби не покрали. Це особливість міста, що робити.
2. Рівень цін — прийнятний, як для центру міста.
3. Інтер'єрчик скромний, але дуже чисто.
4. Дівчатка привітні і класні. 
5. Всередині — кондиціонер і це класно!
6. Зовні — три столика.

 

Так, трошки незручно, що місце, яке продувається вітрами, але де їм дозволили, там вони і стали. У дівчат були проблеми: їм не давали дозволу на розміщення — міська влада пропонувала лише демонтаж. Ось така в Херсоні "добра" міська влада, а головне — "відкрита" для підприємців.

Може я різка у своїх висловлюваннях, але було страшенно прикро за дівчат і хлопців, яких обхаяли на рівному місці. Заходьте до кафе. Дуже раджу фрапучіно — прикольний прохолодний напій.

  

Євгенія Вірлич