Ігор Колихаєв: Особливу увагу приділити дитячим майданчикам

3 года назад 0

Серед інших питань, що стосуються роботи ЖКГ, особливу увагу Херсонський міський голова розпорядився приділити дитячим майданчикам. Зокрема йшлося про майданчики, на які дуже багато нарікань від містян. Про це сьогодні Ігор Колихаєв і говорив на нараді з профільним заступником Володимиром Пепелем, в.о. директора й працівниками департамента міського господарства, начальником інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, директором департамента бюджета та фінансів.
«Звертаю вашу увагу на дві локації – проспект Текстильників і парк «Шуменський». Там розташовані дитячі майданчики, які відвідує велика кількість дітей. Обидва мають непривабливий стан, обидва не ремонтувалися дуже давно, й обидва знаходяться на балансі наших комунальних підприємств. Заходи щодо приведення цих об’єктів до ладу слід вжити негайно», – сказав Колихаєв.
Так, ігровий майданчик у парку «Шуменський» – на балансі КП «Парки Херсона», тим, що знаходиться на проспекті Текстильників, опікується КП «Гарантія». Міський голова розпорядився запросити до цієї роботи фахівців, які проінспектують обидві локації, дав завдання скласти кошторис і найближчим часом привести майданчики у належний стан.
На нараді також обговорювалися поточні щоденні питання щодо покосу, прибирання вулиць, поливу зелених насаджень, вивезення сміття тощо.
скачать dle 12.0 Полина Светлова