Кімнатні рослини для зміцнення здоров’я

5 лет назад 0

Кімнатні рослини — це не тільки красиво, але й корисно.

У нашому будинку має бути якомога більше рослин. Дослідження показало, що вони зміцнюють здоров'я за рахунок поліпшення якості повітря і зниження ризику сухості шкіри.

Наявність рослин в будинку може зробити нас здоровышими за рахунок поліпшення якості повітря і насичення його великою кількістю кисню. Дослідники виявили, що такі кімнатні рослини, як лілія і плющ мають кілька переваг. Ці рослини вважаються "голодними", так як вони вимагають багато води і сонячного світла.

Одна,к їхні потреби позитивно впливають на атмосферу в приміщеннях. Кімнатні рослини виділяють воду в повітря і поглинають вуглекислий газ, у відповідь даючи кисень. Це дуже доступний за вартістю і простий спосіб захисту від сухості шкіри і проблем з диханням.

Вчені оцінили вплив різних рослин на повітря в приміщеннях. Виявилося, що лілія і плющ є найкращими, оскільки вони поглинають максимальну кількість вуглекислого газу і води. Дослідники підкреслюють, що людина сьогодні проводить до 90% часу в приміщеннях.

Саме тому рослини з високим ступенем виділення кисню і води в атмосферу забезпечують найкращу вологість в приміщеннях. Висока вологість сприяє нормальному зволоженню шкіри. Якщо ж наша шкіра постійно сохне, то це сприяє подразненнням і виникненню різних проблем з диханням або синусових інфекцій.

Попередні дослідження також показали, що в приміщеннях з підвищеною вологістю рідше поширюється грип, оскільки волога заважає йому воширюватись. Ну а поглинання рослинами вуглекислого газу і виділення у відповідь кисню дуже важливе для здоров'я людського тіла.