Книга славетного сина Херсонщини зможе побачити світ тільки за підтримки земляків

6 лет назад 0

Херсонців запрошують на зустріч із військовим льотчиком та письменником Борисом Нестеровим: йтиметься про видання книги спогадів почесного жителя міста.

28  листопада, об 11:00 у прес-клубі «Новий день» Борис Нестеров розповість про зміст своєї книги спогшадів, її головну ідею та про те, як триває збіг коштів, необхідних для видання. Долучитися зможе кожен охочий посприяти цій благородній справі, пришовши на зустріч і взявши участь у лотереї «Земля і небо».

Легендарний Борис НЕСТЕРОВ – Почесний мешканець Херсона, людина, яка особисто виконала 51 політ на радіаційну розвідку зруйнованого реактора Чорнобильської АЕС і здійснювала скидання в нього поглинаючих елементів, а також має багато інших заслуг перед державою, виклала на папері свої згадки та думки про нелегкі будні військового льотчика. За задумом автора, ця книга має навчити дітей та онуків об'єктивно і достовірно оцінити ту ситуацію, в якій довелося жити, працювати і воювати людям старшого покоління, та мати змогу правильно розуміти те, що відбувається в наш час. А також ще раз показати, що кожна нація має знати свою історію, аби не повторювати помилок.

На превеликий жаль, це історично цінне видання не може побачити світ без нашої спільної участі, адже Борису Нестерову не вистачає коштів на її видання. Тому громадські активісти звертаються до тих, хто має змогу допомогти надрукувати книгу та всіх, хто небайдужий, взяти участь у творчій зустрічі з письменником, яка відбудеться у вівторок, 28  листопада, об 11:00 у прес-клубі «Новий день».

за інф. — прес-клубу "Новий День",

заглавне фото —  http://khersonline.net