Масове виконання колядок відбулося у Херсоні

4 года назад 0

Вчора вiдбулась святкова програма у Свято-Троїцькому сквері у Херсоні. Для присутнiх виступали співаки, лауреати міжнародних премій.

Також вiдбулось масове виконання колядок разом із Херсон Community Хор. Про це повідомляється у facebook на сторінці Православної Церкви Святої Тройці  — ПЦУ.

"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!
 Сьогоднi вiдбулась святкова програма у Свято-Троїцькому Сквері.  Для присутнiх виступали співаки, лауреати міжнародних премій. Також вiдбулось масове виконання колядок разом із Херсон Community Хор!
З привiтальним словом звернулись: настоятель храму Святої Тройці протоієрей Євгеній, єпископ Генічеський Никодим, Херсонський мiський голова Володимир Миколаєнко, голова Корабельноi ради Чорненька Наталія",
— говориться у повідомленні. "Херсон Community Хор у Святотроїцькому сквері сьогодні, у світле Різдво Христове, зазвучав втретє !
Унікальний в Україні проект Фонду громади Херсона "Захист" триває! Пісня єднає громаду!
 Дякуємо за ідею проекту, за сцену, звук та світло Олексій Тільняк  , чудовому незмінному хормейстеру унікальних хорових співів громади  Оля Кузнецова , безвідмовному акомпаніатору — Anton Moroz, за з"йомки відеокліпів Николай Ильяшенко. Красно дякуємо отцю Євгенію Евгений Сидоренко   , настоятелю Свято-Троїцького храму за реалізацію нашої ідеї у Різдво саме тут — перед храмом!!!" , — також написала у facebook один з організаторів Херсон Community Хор Лариса Польська.