Між Херсоном та Туреччиною діятиме новий авіарейс

6 лет назад 0

Представники аеропорту «Херсон» взяли участь у семінарі з туристичними агентствами, організованому багатопрофільним українським туроператором «Join UP».

Під час заходу відбулася презентація курортів – Мармариса, Фетхіє, Дальяна і Даламан, які вважаються найбільш вишуканою частиною турецької курортної рив’єри.

Завдякизапуску нового рейсу на літню навігацію «Даламан–Херсон»ці всесвітньо відомі турецькі курорти стануть ближчими для українських мандрівників, у тому числі і для херсонців.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року з цього приводу бувпідписаній меморандумпро співробітництво та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою, Херсонською міською радою, комунальним підприємством Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» та Міжнародним аеропортом «Даламан» (Туреччина).

Сьогодні переговори щодо відкриття нового авіасполучення між Херсоном та Туреччиною вийшли на завершальну стадію. Як українська, так і турецька сторони в очікуванні початку літнього курортного сезону, який, завдяки рейсу «Дамалан – Херсон», стане початком нового партнерства та плідної співпраці.

Аеропорт «Херсон» разом із туроператором «Join UP» вдячні туристичним агентствам Херсонщини за сприяння та активну участь у відкритті нового авіасполучення на узбережжі Даламан.

Фото: прес-центр Херсонської облради