На Херсонщинi бiблiотекам допомагають виходити з карантину

4 года назад 0

Після вимушеної карантинної перерви, бібліотеки на Херсонщині знову готові зустрічати своїх читачів і користувачів, але з дотриманням певних санітарних норм…
Тому в Кіндійській бібліотеці-філії ЦБС стикнулись з проблемою нестачі антисептичних засобів, тож за допомогою звернулись до друзів з Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе".
" Поки ми працювали без відвідувачів, користувались саморобними дезінфекторами, — поділилась ситуацією провідний бібліотекар Катерина Іванова , — але вони сильно пахнуть білизною. Ми ж дбаємо про комфорт наших читачів, крім того, до нас звертаються усі місцеві жителі за порадами та допомогою в оформленні документів, тут працює Wi-Fi, проходять майстер-класи, приймає квартальна.
Одним словом, похідне місце… тепер в бібліотеці і безпечно, і приємно. Раді усіх вітати в бібліотеці і принагідно запрошуємо провести літо з книжкою! У нас стартував онлайн конкурс літніх читань для дітей різного віку, а лідерів обов'язково визначимо наприкінці літа. Як завжди, на наших читачів очікують приємні подарунки від Центральної бібліотечної системи і друзів-помічників. Дякуємо за можливість бути сучасними, цікавими і комфортними! "
Добро переможе — громадська платформа Юрія Рожкова