На Херсонщині для наймолодших спортсменів влаштували справжнє свято

3 года назад 0

Багато радості для найменших мешканців Каланчацької громади несуть командні спортивні ігри, адже вони дозволяють малюкам відчувати сильні емоційні переживання, викликають радість від отриманих результатів.
Таким радісним спортивним дійством ділиться спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Каланчацької селищної ради на сторінці фейсбук.
Спортивні ігри — це не тільки приємне, веселе і активне проведення часу, але і велика користь для фізичного і розумового розвитку дитини. Головна мета спортивних свят – показати дітям, що заняття спортом – це шлях до здоров'я, витривалості та краси.
Саме тому 16 вересня 2021 року на стадіоні «Юність» в смт Каланчак, було організовано проведення традиційних змагань, присвячених Дню фізичної культури і спорту та Дню селища Каланчак «Спорт єднає дошкільнят», в яких взяли участь 45 дітлахів шести команд закладів освіти Каланчацької ТГ:

  • — Каланчацького ясел-садка №2 «Казка»;
  • — дошкільного підрозділу Новокиївського НВК;
  • — Каланчацького ясел-садка №3 «Вишенька»;
  • — Каланчацького ясел-садка №1 «Сонечко»;
  • — дошкільного підрозділу Новоолександрівської гімназії;
  • — дошкільного підрозділу ОЗ «Горьківський ЗПЗСО».

Після змагань вперше у нашій громаді відбулися велоперегони у вишиванках «Відкривай Україну». У змаганнях взяли участь 18 дошкільнят віком п’яти-шести років.
Серед дівчаток найшвидшими були Валерія Гулівата, Вікторія Білоброва, Софія Романова, а серед хлопчаків – Олександр Косенко, Кулик Данило та Бурназа Матвій.
Усі учасники змагань «Спорт єднає дошкільнят» та велоперегонів отримали солодощі та подарунки.
Програма заходу дала можливість вихованцям садочків Каланчацької громади перетворитися із звичайних дітлахів на справжніх спортсменів та проявити себе і свої здібності. А це – запорука відмінного здоров'я в майбутньому .
Дякуємо усім мешканцям громади, яких об’єднала благородна справа підготовки свята та підтримки учасників. А щасливі, задоволені оченята вихованців закладів дошкільної освіти Каланчацької громади надихають продовжувати створювати доброзичливу атмосферу й надалі, бо вона робить життя кращим.