На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень знайомому

5 лет назад 0

Злочин стався у місті Генічеськ. У відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що він прийшов провідати 43-річного друга і знайшов того на ліжку без ознак життя. На місце прибула слідчо-оперативна група і виявила на тілі загиблого ножове поранення. Остаточну причину смерті має встановити судово-медична експертиза.

Працівники поліції відпрацювали коло спілкування загиблого і встановили, що востаннє чоловіка бачили в компанії його 33-річного знайомого, з яким у нього були неприязні стосунки. За місцем проживання чоловік не з’являвся, його затримали на виїзді з міста. Він пояснив, що прийшов до знайомого для вирішення давнього конфлікту. Але розмови не вийшло і почалася бійка, під час якої гість завдав ножове поранення власнику будинку. Усвідомивши скоєне, зловмисник злякався і втік.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру та затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області