На Херсонщині поліцейські зловили двох братів-хуліганів та одного дезертира

5 лет назад 0

На Херсонщині за добу дільничні офіцери поліції встановили місцезнаходження двох підозрюваних у крадіжках майна громадян, двох братів-хуліганів та одного дезертира.

Дільничні поліцейські Скадовського відділення поліції затримали 30-річного чоловіка, який скоїв низку крадіжок з будинків, але, не бажаючи відповідати за злочини, втік до Запоріжжя та перебував у розшуку. А кілька днів тому повернувся у Скадовськ в гості до колишньої співмешканки, де його і виявили дільничні. Як повідомив начальник сектору превенції Скадовського відділення поліції Андрій Довженко, наразі зловмисник знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Дільничні офіцери поліції Бериславського відділу поліції розшукували 32-річного чоловіка, який рік тому скоїв ряд крадіжок грошей у знайомих та переховувався від правосуддя. Як повідомив начальник сектору превенції Бериславського відділу поліції Євген Рашевський, дільничні перевірили інформацію про його можливе місцезнаходження, відпрацювали всі дані, провели додаткові заходи та затримали зловмисника.

Олешківські дільничні поліцейські встановили місцезнаходження дезертира, який перебував у розшуку з травня минулого року. Чоловік вживав заходи конспірації, змінив паспорт та влаштувався працювати по найму в село Великі Копані. Саме там його і виявили дільничні. Як повідомив начальник сектору превенції Олешківського відділення поліції Роман Черненко, наразі чоловік переданий військовій службі правопорядку.

Дільничні офіцери Чаплинського відділення поліції встановили місце переховування двох братів, які вчинили хуліганські дії понад рік тому в центрі населеного пункту. Як повідомив т.в.о. начальника сектору превенції Чаплинського відділення поліції Андрій Бунга, тоді ж у меншого брата поліцейські вилучили зброю. Брати довгий час переховувалися від правосуддя і наразі поліцейські знов затримали їх в установленому законом порядку.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

за інформацією відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП