На Херсонщині тренуються відбивати повітряний напад ракетами

3 года назад 0

На одному з полігонів бойової підготовки, що на півдні країни, особовий склад зенітно-ракетних підрозділів вдосконалював свої навички з протиповітряної оборони.
— Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів “Бук”, “Оса“ та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ та важливих об’єктів інфраструктури в режимі максимально наближеному до бойового, — зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як повідомив командувач, в ході практичної фази навчань засоби протиповітряної оборони відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, а також відпрацювали завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об’єктів.
— Навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Тому, в процесі їх планування тренувань враховувався узагальнений аналіз досвіду проведення бойових дій, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами військовослужбовці, що брали участь у тренуванні, з поставленими завданнями впоралися. Мета тренування досягнута. Разом переможемо!
Відділ зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України