На Херсонщині вилучили більше 11 тис. літрів контрабандного спирту

5 лет назад 0

На Херсонщині працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно із співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України, в рамках проведення операції «Акциз-2019», «Рубіж», вилучили з незаконного обігу крупну партію контрабандного спирту, призначеного для виробництва алкогольного фальсифікату.

Як стало відомо під час проведення слідчих дій по кримінальному провадженню за ч. 3 ст. 204 КК України, спирт для нелегального виробництва, який надходив до України поза митним контролем із прикордонних територій республіки Молдова, зберігався в одному з населених пунктів області.

У подальшому недоброякісну сировину «ділки» реалізовували під документальним прикриттям одного з операторів поштових відправлень на території регіону виробникам фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції.

За результатами санкціонованих обшуків із незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 11,8 тис. літрів контрабандного спирту, вартістю понад 4 млн. грн., а також три автомобілі для перевезення спирту – фальсифікату. Загальна вартість вилучених ТМЦ перевищує 5,7 млн. гривень.

Триває слідство.

Територіальні органи ДФС
у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі