На Херсонщині у хлопця з дівчиною виявили 24 «цікаві» пакетики

5 лет назад 0

Сьогодні близько 2-ї години ночі один з екіпажів патрульних помітив на розі вулиць Стрітенської та Робочої хлопця та дівчину. Вони були схожими за орієнтуванням, яке перед цим пролунало в ефірі – стурбована херсонка повідомляла, що невідомі намагалися потрапити до її квартири. 

Інспектори вирішили поспілкуватись із зазначеними громадянами. Під час розмови ті помітно нервували. Поліцейським така поведінка видалась підозрілою. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили в сумці дівчини 24 згортки із кристалічною речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну. 25-річного жителя Гладківки та його 22-річну подругу інспектори затримали. 

На місце викликали слідчо-оперативну групу Корабельного відділення поліції. Виявлене вилучили для проведення експертизи. Наразі порушено кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) ККУ. Ведуться слідчі дії.

Патрульна поліція Херсонської області