На Херсонщині урочисто відзначили День прикордонника України

5 лет назад 0

2 травня у Херсонському парку «Гімназистів» відбулося святкування Дня прикордонника України, за участі представників обласної та міської влади, громадських організацій, військовослужбовців Державної прикордонної служби України, жителів та гостей нашого міста.

 

Вітаючи присутніх із професійним святом, заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан зазначив: «Шановні прикордонники та ветерани служби! Херсонщина — один із південних кордонів України. Ми всі добре усвідомлюємо значущість прикордонної служби, я впевнений, що тільки сильні духом люди, стоять на захисті кордонів Батьківщини. Світла пам’ять тим, хто віддав життя за рідну Україну та шана всім, хто зараз несе службу на державному кордоні України».

 

Також Вадим Чабан вручив подяки голови облдержадміністрації військовослужбовцям Державної прикордонної служби України, які здійснили вагомий внесок у реалізацію завдань з охорони державного кордону України та взірцево виконують військовий обов’язок.

По завершенні, присутні поклали квіти до пам’ятника «Прикордонникам усіх поколінь».

До Дня прикордонника України, перед центральним входом до будівлі Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України було організовано виставку автомобільної та спеціальної техніки, зброї та засобів екіпіровки, які знаходяться на озброєні Державної прикордонної служби України. На алеї в парку «Гімназистів» було розміщено фотовиставку та презентовано дитячі тематичні малюнки.

 

 Управління інформаційної політики ХОДА