На ті ж самі граблі: херсонці продовжують потрапляти в афери шахраїв

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 619 заяв і повідомлень, серед яких 145 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано одну д орожньо-транспортн у  пригод у з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми.  За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції  та управління патрульної поліції  склали  102  адміністративни х  протокол и,  з них  11 —  за керування транспортним засобом у нетверезому стані .

В Херсонський відділ поліції  звернувся 30-річний житель обласного центру. Чоловік поскаржився, що невідомий зловмисник під приводом продажу в одному з Інтернет-магазинів мобільних телефонів заволодів грошима в сумі 49588 гривень, які заявник перерахував на банківську картку псевдопродавця. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 40-річний житель Таврійського мікрорайону. Він розповів, що ввечері йому зателефонував незнайомий чоловік та повідомив, що банківська картка заявника буде заблокована. В ході подальшої розмови незнайомець дізнався реквізити картки, після чого з неї зникли гроші в сумі 25700 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Великолепетиського відділення поліції звернувся 55-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомий зловмисник незаконно заволодів мопедом «Suzuki Lets II», який заявник залишив на подвір’ї свого домоволодіння. За даним фактом проводиться перевірка

Відділ комунікації поліції Херсонської області