Наймолодший заклад комп’ютерної освіти у Херсоні в 2018 р. розширить спектр предметів

6 лет назад 0

У 2018 році в Main Academy готуються до запуску: курс QA Auto; курс QA Manual (ручне тестування); курс PHP; курс С ++. 

Ще недавно маленькою сенсацією міста було відкриття Main Academy у Херсоні 3 жовтня 2017 року. До кінця року тут встигли запустити два курси: FrontEnd і Основи програмування, за якими успішно одучилися й склали іспити 12 студентів. Двоє з них проходили курс за програмою соціального навчання повністю безкоштовно.
У 2018 році в Main Academy готуються до запуску нових курсів — QA Auto; QA Manual (ручне тестування); PHP; С ++. Але правило й надалі виділяти 1-2 місця для дітей-підлітків з незахищених верств населення діятиме обовязково.

читайте тут: Вони відкрилися: 6 місяців, 144 години, повернення коштів — ось що варто

знати про IT-академію в Херсоні

Поки деталі навчальних програм достеменно невідомі, як і точний час їх запровадження. Утім кажуть — незабаром, рахунок іде на тижні. Курс Web Design – знаходиться в дорозробці. Щодо курсу Java – уже ведуться переговори з тренерами. Додатково Main Academy шукає й тренерів за напрямками: Android, iOS, Python and SQL.

«Main Academy – освіта майбутнього! Це платформа для підготовки затребуваних  IT-фахівців за короткий проміжок часу. Це отримання навичок і знань безпосередньо від самих IT-експертів, а не теоретиків», – відзначив Дмитро Кожевніков.

У 2018 році планується проведення неформальних зустрічей для об’єднання і обміну досвідом в IT ком’юніті Херсона. Адже Main Academy -перша і найбільша в Україні комплексна система підготовки сертифікованих фахівців для IT-компаній. Вона  є авторизованим партнером Microsoft зі статусом IT Academy, що дозволяє її випускникам і отримати глибоку технічну підготовку, і уявлення про застосування технології Microsoft.NET в реальному світі.

читайте та дивіться по темі:  Херсон может покончить с экономикой проедания и начать выходить на уровень успеха

Програма побудована за аналогією сертифікованих центрів Microsoft і Cisco. Адже усі програми Академії максимально відповідають потребам IT-ринку, бо розробляються відповідно до вимог українських та міжнародних IT-компаній на основі моделі IT-компетенцій на базі Європейської (e-CF).

— Міжнародні стандарти визначають необхідні навички і компетенції IT-фахівців для різних посад, що дозволяє їм гарантовано отримати роботу. Серед компаній, які тестують освітні програми – Ciklum, GlobalLogic Ukraine, EPAM Systems, Luxoft, Terrasoft, Miratech, Infopulse Ukraine, Innovecs, Playtech, Microsoft. У Main Academy можна отримати затребувану IT-спеціальність «з нуля», або підняти свій професійний рівень. То якщо ви бажаєте отримати нові знання і познайомитись з IT, чи вдосконалити свої знання – приєднуйтесь до команди активних та відповідальних херсонців! — запрошують організатори.

джерело