Невідомі вдерлися у подвір’я херсонки та викрали човен та зварювальний апарат

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 489 заяв і повідомлень, серед яких 98 заяв з ознаками кримінального правопорушення. 

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 98 адміністративних протоколів, з них 8 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 61-річна жителька смт Зеленівка. Жінка розповіла, що невідомі викрали човен та зварювальний апарат, які знаходилися в гаражі на подвір’ї її домоволодіння. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 22-річний житель обласного центру. Хлопець розповів, що двоє невідомих чоловіків із застосуванням фізичної сили заволоділи у нього грошима в сумі 470 гривень та особистими документами. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річного жителя міста. Чоловік розповів, що замовив автозапчастини через мережу-Інтернет. Гроші в сумі 700 гривень заявник перерахував продавцю, але свій товар й досі не отримав.  За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської об ласті