Очільнику Херсонської області погрожують

5 лет назад 0

Про це голова Херсонської ОДА Юрій Гусев повідомив вчора на своїй сторінці у Фейсбук:

Сьогодні одразу після селекторної наради з районами, на якій ми обговорювали питання будівництва та ремонту доріг, підготовки до нового навчального року, моніторингу екологічної ситуації, перезапуску медичної реформи та створення ОТГ в області, до мене підійшло кілька людей.

Вони повідомили про те, що проти мене окремими депутатами облради готується чергова порція інформаційних атак в ЗМІ. Головним меседжем цих фейків буде не просто обливання брудом, до чого я вже встиг звикнути, а звинувачення в причетності до схем розкрадання бюджетних коштів. Називалось навіть Комунальне підприємство Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» та держпідприємство (скоріше за все Херсонська ТЕЦ).

Офіційно повідомляю, що нічого у вас не вийде! Комісія з комплексного аудиту використання бюджетних коштів за 2018 та 6 місяців 2019 року вже зафіксувала факти неефективного використання значних сум бюджетних коштів.

Ми працюємо з правоохоронцями Херсона і Києва, щоб усім фактам було надано належну правову оцінку, а усі схеми були зруйновані в нашій області раз і назавжди!