Олександр Співаковський: Разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності України

4 года назад 0

В цьому переконаний ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:
— Цьогоріч ми святкуємо 29-ту річницю Незалежності України! Цей день — результат тривалої боротьби українського народу за право мати свою державу.
Він передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни. Ми пам’ятаємо і пишаємося тим, що кожного дня творимо історію могутньої держави.
Історично склалося так, що ми знову виборюємо право жити вільними. Кращі сини і доньки країни взяли до рук зброю, щоб захистити суверенітет і цілісність держави. Ми низько схиляємо голови перед їх мужністю і героїзмом, а імена тих, хто віддав своє життя, завжди будуть у нашій пам’яті. Тому у цей святковий день закликаю згадати кожного з них, віддати їм честь і шану.
Так, перед нами стоять важкі завдання, але сила українців — в єднанні. Я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності України.
Тож давайте з нагоди найважливішого свята нашої країни щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас та зміцнює державу! Нехай у вас завжди все буде добре: вдома тепло та затишно, на столі – смачно та красиво, у кар’єрі – успішно та цікаво! Зі святом, дорогі друзі!!!