Партія, яка створена херсонцями — для херсонців, залучає все більше прибічників

4 года назад 0

В центрі Херсона запрацювала громадська приймальня партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити». Як повідомлять в Штабі партії, приймальня буде працювати по принципу хаба, де відбуватиметься комунікація з херсонцями та обговорення усіх важливих питань.
Тепер кожен городянин з понеділка по п’ятницю з 9 до 18 години, може прийти в офіс по вул. Гоголя, 19, обговорити проблемні питання зі співробітниками, дізнатися більше про партію, поспілкуватися з кандидатами в депутати та лідерами партії.
У приймальні також можна поділитися своїми ідеями, приєднатися до розробки програми змін Херсона, яку зараз створюють самі херсонці. Програма стане головним документом для команди Ігоря Колихаєва та буде реалізована депутатами від партії «Нам тут жити» у новому складі міської ради.
Команда Ігоря Колихаєва продовжує працювати та об’єднувати навколо себе спеціалістів із різних сфер життєдіяльності міста, аби до управління містом приходили експерти, активні люди, здатні та готові працювати на перспективу змін Херсона, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!