Пекельне безумство та екстремальний туризм: Як херсонцям розважитися у найближчі вихідні

3 года назад 0

Кінець липня і початок серпня – сезон відпусток, коли у театрах філармоніях, та інших розважальних закладах, – міжсезоння. Зараз згадують про своє право на відпочинок більшість людей, які самі працюють в індустрії відпочинку
 
Але завдяки Depo.Херсон все ж можна знайти дещо, що допоможе цікаво і змістовно провести останній день липня і перший день серпня, якщо власних планів на 31 липня і 1 серпня поки що немає.
  Пекельне безумство  
Херсонців запрошують на шалену вечірку Metal rise gig in kherson, яка без сумніву буде до вподоби прихильникам "важкої" музики – важкого року і хеві металу. Організатори обіцяють вечірку з класною музикою і пекельним безумством.
  
Можна буде потусоватися і послухати такі групи: Arhat (місто Київ, стиль – groove death metal), Distress (місто Нова Каховка, стиль – death metal), а також херсонські групи:  Gjallarhorn (стиль – pagan black metal) і Gladium (стиль – melodic thrash metal).
 
Додаткова інформація про цей захід – за посиланням.
 
Коли: 31 липня, о 19:00;
 
Де:  BEER BAR (Херсон, вул. Рішельєвська, 47);
 
Вартість: передпродаж – 50 грн, у день концерту – 100 грн.
  Оволодіти інструментами мистецтва  
Тих, кого цікавить сучасний театр, запрошують на воркшоп з сучасного театрального мистецтва, який проводить співкураторка мистецького центру Євгенія Відіщева.
 
"Під час воркшопу ми спробуємо познайомитись ближче з новими формами та сучасними українськими митцями. А також спробуємо створити власну виставу тут і зараз, бо сучасний театр наводить фокус на дослідження реальності, а не на майстерність актора та штучні декорації. Театр формує простір для рефлексій та трансформацій", – обіцяють організатори заходу.
  
Участь за обов’язковою реєстрацією. Зареєструватися та отримати додаткову інформацію можна за посиланням.
 
Коли:  31 липня о 19:00;
 
Де:  щоб отримати інформацію про місце проведення заходу, треба зареєструватися;
 
Вартість: безкоштовно.
  Нічна подорож пустелею  
Ця розвага – лише для молодих та відносно молодих і фізично підготовлених до неї людей. Це – нічний похід по Олешківським піскам, які називають "єдина і найбільша пустеля у Європі".
 
Відмінність цього походу від звичайного турпоходу з ночівлею у тому, що це – похід без наметів, з легкими рюкзаками. Вночі учасники походу не сплять, а йдуть до ранку. І, звісно милуються нічними пейзажами.
  
Інформація про те, як взяти участь у поході, та інша додаткова інформація – за посиланням.
 
Коли:  31 липня о 19:40;
 
Де:  місце зустрічі – на херсонському залізничному вокзалі;
 
Вартість:  360 грн.
  Якщо хочеться у кіно  
Бойовики, драми, комедії, анімаційні стрічки… На вихідні у кінотеатрі "Мультіплекс" пропонується непоганий вибір фільмів як для маленьких, так і для дорослих глядачів.  
 
Дізнатися більше інформації про фільми, сеанси та інше, а також замовити квитки можна на сайті кінотеатру.
  
Коли: 31 липня і 1 серпня згідно з розкладом сеансів;
 
Де: кінотеатр "Мультіплекс" у ТРЦ "Фабрика"; (м. Херсон, вул. Залаегерсег, 18);
 
Вартість: від 65 грн.

 
В'ячеслав Гусаков,
Depo.Херсон