Під час біди не може бути торгів і бажання поживитись! — Олена Урсуленко

4 года назад 0

Під час біди не може бути торгів і бажання поживитись! Повинні бути прийняті тільки комплексні дії та заходи за для збереження здоров’я і життя людей. І не потрібні зараз витрати в бюджеті на «побілити-пофарбувати» і т.д!!! Потрібні фінанси саме  на підготовку протидії епідемії коронавірусу.

  Вчора на позачерговому засіданні міської ради розглядали питання Зміни до бюджету-2020. Той бюджет який був запропонований департаментом фінансів — Підперигора Р.С., визвав багато заперечень.    
                                                   
   Ми бачимо, як розвиваються події протягом трьох місяців із цією хворобою за кордоном. Депутатами — Дмітрієв А., Волошинов С., Ільченко Д., Сальдо В., Маренчук О., Лугова Г., Урбанський В., Д’якова О., Ложичев О, Токарев І, Рубан Р, Романюк О., Кияновский А., Бєліченко А., були надані конкретні пропозиції щодо  збільшення фінансування медичної сфери і резервного фонду, а також  названі статті, за рахунок  яких потрібно оперативно вживати заходи, але ж,  на жаль,  жодна пропозиція при голосуванні не була підтримана більшістю. Максимальна кількість 26 голосів, при необхідних 28.

  Не розумію, навіщо сидіти на чемодані з 150 млн.грн., виділених коштів на організацію харчування дітей в освітніх закладах, якщо зрозуміло — вони не будуть витрачені в повному обсязі — в країні карантин!
 
   Зараз з бюджету медикам виділили близко  13 млн.грн, на мій погляд,  цього не достатньо для якісної підготовки протидії цій хворобі. І це підтверджує бюджетний запит від управління охорони здоров’я міста. Так, правильно кажуть — для кого війна, а для кого — мати рідна!
   Нехай ті, хто не збільшив фінансування згідно бюджетному запиту медиків і не надав можливість збільшити резервний фонд відповідають перед людьми і перед Богом!

Фінанси, які можу запропонувати особисто від себе — передати свою зарплату  в повному обсязі на період карантину  конкретній лікарні міста, яка буде займатися спасінням життя людей. Відповідну заяву залишу  в понеділок, після виходу з навчальної відпустки. Про це надам інформацію  додатково в понеділок, 23.03.2020 р.Ті, хто голосували ЗА збільшення коштів на вжиття заходів для боротьби з коронавірусом:

 1 Беліченко Алла Миколаївна ЗА
 2 Богданов Віталій Володимирович ЗА
 3 Кияновський Артем Олександрович ЗА
 4 Леонова Лариса Миколаївна ЗА
 5 Лугова Галина Леонідівна ЗА
 6 Подлєсний Аркадій Васильович ЗА
 7 Романюк Олег Ярославович ЗА
 8 Рубан Руслан Іванович ЗА
 9 Токарев Ігор Миколайович ЗА
10 Больбот Дмитро Олександрович ЗА
11 Грек Ігор Антонович ЗА
12 Маренчук Ольга Миколаївна ЗА
13 Сальдо Володимир Васильович ЗА
14 Семенчев Ігор Григорович ЗА
15 Волошинов Сергій Анатолійович ЗА
16 Іванов Дмитро Олексійович ЗА
17 Урсуленко Олена Борисівна ЗА
18 Ільченко Дмитро Олегович ЗА
19 Пушкарьова Катерина Марківна ЗА
20 Горланов Іван Олександрович ЗА
21 Ложичев Олександр Вікторович ЗА
22 Урбанський Віталій Петрович ЗА
23 Назарян Євген Григорович ЗА
24 Білоковиленко Сергій Павлович ЗА
25 Д'якова Оксана Володимирівна ЗА
26 Дмитрієв Андрій Миколайович ЗА

Секретар Херсонсткої міської ради 
Олена Урсуленко
Полина Светлова