Під Херсоном ремонтують дитячий садочок

4 года назад 0

Матеріали для ремонту та оздоблення Антонівського ясел-садка № 51 привіз Юрій Рожков, представник команди "Нам тут жити". Заклад планують відкрити для маленьких відвідувачів вже 3 серпня, а до цього часу завершити ремонт.
Як пояснила Анна Чорна, директор садочка, працівники з батьками вихованців і помічниками-майстрами взялись за необхідні роботи через постійні рекомендації служб з пожежної безпеки: пластикові панелі у коридорі не відповідали вимогам ДСНС.
Тож, усі дружно розпочали ремонтувати стелю, стіни й перестінки, але дещо не розрахували сили. Будівля, якій торік виповнилось 50 років, почала сипатись. За підтримкою в будматеріалах звернулись до постійного помічника і друга Юрія Рожкова.
Загалом, нам привезли: стартову шпаклівку, штукатурку, акрілову фарбу, плінтуса, так приємно! Ми домовились про зустріч, хотіли показати чого ще нам не вистачає, а Юрій Рожков вже привіз нам все необхідне. Він завжди знає, які ми маємо потреби і поспішає на допомогу.
Тож, зараз активно продовжуємо роботи. А те, що є люди, які сприймають наші проблеми як свої власні і завжди підтримають морально та матеріально — відкриває друге дихання! Ми разом працюємо для дітей, для нашої громади!", – підсумувала Анна ЧОРНА .
За матеріалами Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе"