"НАШ КРАЙ" вітає херсонців із Днем міста!

4 года назад 0

Дорогі земляки! Херсон — серце нашого краю. Багатий історією, знаний своїм південним колоритом, він об`єднує добрих, по-південному життєрадісних і гостинних людей.
Уже 242 роки у місті комфортно співіснують представники різних національностей та вірувань. Тільки десь загубився його затишок, індивідуальність та потужний економічних потенціал. Їх змінили занедбані вулиці та парки, незграбна забудова, проведена часто з порушеннями, відсутність робочих місць та інші проблеми, в яких тепер потопає наше славне місто на Дніпрі.
Ми хочемо жити і працювати тут, тому всією душею наша команда вболіває за розбудову та розвиток Херсона! Бажаємо нашому місту достойних господарників і професіоналів, які вміють і заробляти кошти для міста, і розумно витрачати їх на найнеобхідніші та першочергові потреби містян. У нас з вами все вийде! Усім добра, щасливих сімей і достойного життя в комфортному Херсоні.
З повагою, Віталій БУЛЮК , голова Херсонської обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ», заступник голови Херсонської обласної ради