Секретар Херсонської міськради позиватиметься до суду

4 года назад 0

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко має наміри оскаржити в суді рішення міськради щодо приватизації комунальної власності:

Не дивлячись на мої аргументовані діючим законодавством заперечення,  рішення міської ради від 20.12.2019  №2256 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності Херсонської міської територіальної громади та підлягають приватизації» все ж таки підписані міським головою.
Дане рішення має порушення не тільки у процедурі подання проєктів рішення на сесію міської ради,  але  і не виконання функціональних обов’язків керівником управління комунальної власності — Вербицькою Алісою. На мій погляд, такі дії тягнуть на догану і звільнення.  
Є речі, які не можна пропускати!
Згідно вимог законодавства, цей проєкт рішення повинен був (як мінімум) бути поверненним Вербицькій — 2 рази.
1. Коли юридичний відділ ставить свій підпис- він повинен був звернути увагу на відсутність місця для підпису профільного заступника. Його просто загубили, немає!
2. Коли міський голова, отримав на підпис вже рішення із запереченнями і пропозицією припинити дію рішення у частині з порушеннями законодавства і невідповідностями у документі.
Тепер залишається позов до суду і звернення до правоохоронних органів. Готую!
Так не має бути!!!!! 

— переконує Олена УРСУЛЕНКО і додає відповідні документи.