Ще одним вірним народу держслужбовцем на Херсонщині стало більше

6 лет назад 0

Новопризначені фіскали починають роботу   з Присяги державного службовця 

 

Учора, у фіскальній службі області публічно та урочисто склала Присягу державного службовця Матієк Олена Вікторівна, головний державний ревізор — інспектор відділу супроводження судових спорів за результатами проведених перевірок юридичного управління Головного управління ДФС у Херсонській області.

Новопризначений державний службовець присягнула вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції і законів України та втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси  громадян і з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Така практика, запроваджена службою управління персоналом Головного управління ДФС у Херсонській області, допоможе формуванню стійких у морально-етичному вимірі та сильних за переконаннями спеціалістів фіскальної служби Херсонщини.

Довідково:

Відповідно до статті 36 Закону України «Про державну службу» особа, призначена на посаду державної служби вперше, у присутності державних службовців структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, публічно складає Присягу державного службовця. 

          Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області