Шість ознак серйозних проблем з печінкою

6 лет назад 0

Симптоми, при яких варто сходити до лікаря.

Печінка – найважливіший орган людського організму, які переробляє токсини в відходи, що виходять з організму. З огляду на той факт, як багато токсинів вражають організм людини 21-го століття, можна сміливо констатувати, що робота цього органу зросла в кілька разів. При сильних навантаженнях, з плином часу печінка може стати млявою і “пригніченою”, і це може бути серйозною причиною погіршення здоров’я всього організму, пише healthyliving.com.ua.

Знак 1 – Незрозуміле збільшення ваги тіла.

Схильність організму накопичувати токсини в жирових клітинах негайно призведе до збільшення ваги.

Як відомо, печінка також відповідає і за метаболізм жирів. Коли робота цього органу сповільнюється, жири просто-напросто циркулюють з кишечника назад.

Знак 2 – Алергія.

Нормально функціонуюча печінка створює антитіла, які борються з алергенами. Коли вона стає млявою, тіло починає накопичувати алергени. Мозок, відповідно, реагує на весь цей процес, і починає виробництво зайвого гістаміну. Ця речовина поступово накопичується в організмі, що приводь до алергії, свербіння і головного болю.

Знак 3 – Хронічна втома

Команда доктора Едварда стверджує, що хронічна втома – найпоширеніший симптом інтоксикації печінки. Токсини порушують метаболізм м’язів, і людина починає відчувати сильний біль і фізичну втому.

З плином часу хронічна втома може поступитися примхливості, депресії і спалахам гніву.

Знак 4 – Підвищена пітливість/неприємний запах тіла

Печінка – щось на зразок комп’ютера: коли вона перевантажується, починає “гальмувати” і нагріватися. Це досить-таки масивний орган, який може з легкістю передати свою температуру всьому тілу. Отже, цей факт стане причиною зайвого потовиділення.

Знак 5 – Прищі!

Всі ці огидні токсини, які накопичуються в печінці, викликають гормональний дисбаланс. Цей дисбаланс, в свою чергу, призводить до проблем шкіри, таким як акне (прищі). Ніяка зовнішня чистка не допоможе позбутися від тих прищів, які викликані хворою печінкою.

Знак 6 – Поганий запах з рота.

У Вас, напевно, дивне відчуття: Ви кілька разів на день чистите зуби, але поганий запах з рота не пропадає? За словами доктора Френка Ліпмана, всьому виною – погане функціонування печінки.

Якщо Ви виявили у себе один або декілька з перерахованих симптомів, негайно проконсультуйтеся з фахівцем, щоб з’ясувати причину Ваших проблем. Пам’ятайте: печінка – це орган, який відповідає за роботу всього організму.