Стипендія від BOSCH Service «Автопланета»: перший крок до успішної кар’єри

4 года назад 0

8-ий рік поспіль Bosch Car Service «Автопланета», офіційний партнер міжнародної компанії  Bosch, став базою практики для студентів херсонських вишів і традиційно проводить масштабний соціальний проект для студентів вищих навчальних закладів –  «Стипендія від  BOSCH   Service  – перший крок до бізнес-кар’єри». 

За цей час в компанії пройшли практику понад 1200 студентів за різними спеціальностями профільних факультетів, більше 50 молодих спеціалістів були працевлаштовані консультантами сервісу, автомеханіками, консультантами з продажу запасних частин, автодіагностами та на  інші сучасні спеціальності.

Плідна праця зі студентами почалася у листопаді, коли ТОП-менеджери та керівники Bosch Service провели лекції та розкрили тонкощі ведення сучасного бізнесу: 

  • Генеральний директор  компанії  «Автопланета», Дмитро Іванов,  розповів про основні ресурси компанії і функції керівника. 
  • Про стратегію розвитку бізнесу в сучасному світі (масштабування, франшизи, окупність) докладав директор «Автопланети Плюс», Дмитро Харланов
  • Директор  Bosch   service  «Центр Херсон» Дмитро  Могирєв озвучив  «Всесвітню систему організації маркетів».
  • Крамаровська Лариса, директор з розвитку персоналу , розкрила філософію корпоративної етики. 

Лекції пролетіли корисно та непомітно, кожен слухач почув відповідь на своє запитання. 

У грудні-січні студенти приступили до написання бізнес-проектів. Тематичний вектор робіт – «Інновації майбутнього в автомобільному сервісі». Кожен охочий студент має можливість презентувати на розсуд журі свої ідеї у формі бізнес-проекту. 

З 4 березня по 7 березня студенти пройшли оцінку журі, та переможцям  присуджена іменна грошова стипендія та право на офіційне працевлаштування до Bosch Service   «Автопланета».

«У  далекому  2011 році  компанія  «Автопланета»  вперше  ста ла  базою практики для студентів  вишів.  Соціальний проект «Стипендія від «Автопланети»  — це перший крок до кар'єри. Як лідер авторинку   відкриваємо перспективи для студентів вищих навчальних закладів  у  бізнесі, та допомагаємо їм адаптуватися у дорослому житті  при  працевлаштуванні . Запрошуємо приєднатися до проекту всіх студентів  вишів  цього року і тих, хто вже був у нас на практиці» , — закликає Дмитро Іванов.

Прихильниками соціального проекту стають і сім'ї випускників, викладацький склад і професора вишів. Дуже приємно, що соціально-відповідальний проект знайшов відгук і в міжнародних компаніях, котрі у себе впроваджують таку форму роботи зі студентами.
На заході були присутні очільники холдингу, вишів та міста : 

Роман Романов— член наглядової ради холдингу,

Урсуленко Олена Борисівна— Секретар Херсонської міської ради, депутат Херсонської міської ради,

Бардачов Юрій Миколайович– ректор Херсонського національного технічного університету, голова Ради ректорів ЗВО Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона,

Кирилов Юрій Євгенович— ректор Херсонського державного аграрно-економічного університету,

Омельчук Сергій Аркадійович — перший проректор, Доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри слов'янської філології Херсонького державного університету,

Тюхтенко Наталія Анатоліївна — проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту і адміністрування Херсонького державного університету,

Яковенко Олександр Євгенович— директор Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету.
Кращими визнані проекти 4-х студентів, які отримали 1-і місця: 

  • Омельянова Анастасія — студентка Херсонського державного університету з роботою про діджіталізацію авто бізнесу,
  • Роговик Надія — студентка Херсонського аграрно-економічного університету запропонувала бізнес-план нового автопідприємства майбутнього,
  • Горпищенко Влада — студентка Політехнічного коледжу перемогла з роботою на тему: "Унікальні торгові пропозиції майбутнього",

Чижевський Миколай — студент Херсонського технічного університету переніс всі продажі у віртуальний світ.

Одна з робіт вже практично впроваджена в холдингу, протиугінний пристрій, що розробив   Санько Станіслав, студент технічного університету.

Всі учасники отримали подарунки від Robert Bosch і право на оплачуване стажування у ТОП –менеджерів Bosch Service «Автопланета» протягом літніх місяців та  прийняти участь у найближчих івентах . Призери отримали іменні стипендії в грошовому еквіваленті.
  
Ці студенти майбутнє компанії,  яка дала їм оцінку як майбутнім працівникам.

Вітаємо переможців  і чекаємо на  їх перших робочих місцях!

Також вітаємо батьків та викладачів за якісну підготовку та належне виховання молоді.
____
Група компаній Bosch Car Service —  частина міжнародної мережі BOSCH, провідногосвітового постачальника технологій, товарiв і послуг, активно розвивається і представлена в нашій країні вже 100 центрами. «Автопланета», як партнер світової компанії, успішно розвиває мережу  BoschService в містах України.