ТОП-3 продукти, які зроблять вас бадьорим

5 лет назад 0

Продукти, які корисні для організму та надають енергії.

Яблука

Яблука — найкращий перекус і енергетик, ними ви не тільки вгамуєте голод, а й зможете зосередитися на виконанні роботи. До складу входять вітамін С, залізо, бор, магній, які відповідають за підвищення нашої активності і уваги.

Цитрусові

Це одні з небагатьох фруктів, які доступні нам цілий рік. Вітамін С, кальцій, залізо, калій — все це входить в склад апельсинів, грейпфрутів, лимонів і мандаринів. Цитрусові не тільки допоможуть вам активізуватися протягом дня, але і стануть ідеальними помічниками в зниженні ваги. Вони покращують працездатність, їсти їх потрібно особливо тим, хто часто сидить за комп'ютером.

Шпинат

Цей продукт настільки корисний для організму, що його необхідно ввести в свій раціон на постійній основі. Шпинат має тонізуючу дію, надає заспокійливу ефект на нервову систему і навіть допомагає боротися з сезонною депресією. У ньому містяться калій, магній, залізо і вітамін С. На 100 г припадає лише 23 ккал, так що шпинат не тільки наповнить вас енергією, але і допоможе скинути вагу. Ідеальним варіантом для перекусу або легкої вечері буде салат зі шпинату з додаванням оливкової олії, невеликої жмені горіхів і тертого яблука, або ж приготувати з нього смузі.