В Україні вперше пройде національний конкурс «Велопрацедавець року»

5 лет назад 0

Коли: 17 липня — осінь 2019 року

Де: Київ, Харків, Полтава, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Вінниця та Одеса

Українських роботодавців запрошують до участі в національному конкурсі «Велопрацедавець 2019», який вперше проходить у восьми містах України: Київ, Харків, Полтава, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Вінниця та Одеса.

Конкурс «Велопрацедавець року» відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. Він заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом. Велокультура на робочому місці зміцнює і береже здоров’я співробітників, знижує рівень захворюваності, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності.

Мета конкурсу — розвиток велосипедної інфраструктури в місті та промоція їзди велосипедом, зокрема на роботу. Стаючи bike-friendly, компанії таким чином проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста.

Перемогу в конкурсі та Кубок Велопрацедавця 2019 отримає компанія чи установа, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. У кожному місті переможця конкурсу «Велопрацедавець 2019» визначають окремо.

Організатором конкурсу є U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»). Локальними координаторами конкурсу є ГО «Харківський велосипедний союз» (Харків), ГО «Сіті Лаб» (Полтава), ГО «Велокривбас» (Кривий Ріг), ГО «Спільно HUB» (Запоріжжя), ГО «Велохерсон» (Херсон), ГО «Вінниця Мобільна» (Вінниця) та ГО «Веловектор» (Одеса).

Інформаційний партнер конкурсу «Велопрацедавець 2019» — Європейська Бізнес Асоціація. Медіапартнером конкурсу є сайт пошуку роботи Rabota.ua. Партнер з подарунків — юридична фірма EVERLEGAL.

У Києві конкурс проходить цього року в десятий раз, на національному рівні – вперше. Велопрацедавцями року попередніх років у Києві були ІТ-компанія Intellias (2018), юридична фірма EVERLEGAL (2017), група компаній інтернет-торгівлі EVO (2016),  ІТ-компанія ZEO-Alliance (2015), ІТ-компанія Luxoft (2014), медіахолдинг 1+1 media (2013),  ІТ-компанії Ciklum (2012), MelexisUkraine (2011), GlobalLogic (2010).

Заявки на конкурс приймаються до 20 вересня 2019 року. Детальні умови участі та контакти є на сайті конкурсу «Велопрацедавець року»: http://bikeoffice.avk.org.ua/

Якщо ваш працедавець — велофрендлі компанія, то обов'язково запросіть до участі в конкурсі.

Також шукаємо місцевих партнерів для проведення конкурсу.

Контакти для ЗМІ: Марина Блудша, [email protected], 097 793 05 69

Кординатор в Херсоні: Ярослав Концевий [email protected]