Від Миколая до Різдва — перерва в роботі Kherson Speaking Space тривалою не буде

6 лет назад 0

Напередодні Дня Святого Миколая у smart-кафе «Shkaf» пройшла чергова зустріч розмовного клубу. Наступна зустріч призначена на 24 грудня о 16:30.

 

У Херсоні пройшла вже третя зустріч у форматі «Kherson Speaking Space» у смарт кафе «Shkaf» — попри негоду, для щирого та веселого спілкування англійською мовою за чашкою чаю прийшло багато людей.  Розмова за столами точилася на різноманітні теми: від досвіду мандрівок, знайомства з іноземцями, читання й письма — до поширення IT-технологій та політики, психології, пошуку свого місця в житті, передбачення майбутнього та віри в себе й Бога!

— За одним із столів пролунало, що навіть якби Рональдінью заміняв собою весь Антикорупційний комітет, обробляючи декларації, це було б швидше і дешевше. А також звучали пропозиції провести англійською захід з профорієнтації для молоді та зробити власну аматорську англомовну виставу. — рощповідають учасники.

Наступний збір у смарт кафе «Shkaf» заплановано на 24 грудня о 16:30!

Нагадуємо, що зустрічі в форматі Kherson Speaking Space у смарт-кафе Shkaf проводяться щотижнево!

Час проведення: неділя о 16:30. В окремих випадках, коли в неділю у смарт-кафе Shkaf будуть проводитись свої заходи, Kherson Speaking Space відбуватиметься у понеділок о 18:00.

 

Довідково:

Проект Kherson Speaking Space — це спільне бажання об'єднати вже діючі ініціативи, коли будь-який житель і гість міста може приєднатися до розмовних клубів херсонських мовних шкіл, активно взаємодіяти з бібліотеками, проводити майстер-класи англійською, ділитися професійним досвідом, організовувати презентації. Термін Space обраний не випадково. Організатори пропонують розширювати горизонти, дозволяючи розвиватися місту, а саме, проявляючи ініціативу, знаходити нові можливості використовувати англійську в різних сферах: в кафе, на вокзалі, в магазинах і салонах краси. Херсон повинен стати містом доброзичливим для іноземців, де завжди знайдуться місцеві жителі, готові допомогти або просто підтримати бесіду.

інф. Тrust-Сanada