Від ускладнень коронавірусу помер херсонський громадський діяч

3 года назад 0

У Херсонській міській клінічній лікарні ім. Є.Є.Карабелеша помер херсонський громадський діяч Павло Гавриш . Підступний COVID-19, який у нього діагностували, спричинив ускладнення, в результаті чого стався інсульт.
Павло Гавриш був багаторічним лідером Народного Руху України. Його згадують, як великого патріота, щирого українця, гідну людину, який завжди відстоював незалежність України. А у непрості 2013-2014 роки він був одним із організаторів та учасників херсонського Майдану.
Павло Гавриш мав також і великий досвід в управлінській діяльності. До 2017 року займав посаду начальника управління з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА.
Завдяки його активній роботі, в області була створена унікальна програма сприяння розвитку громадянського суспільства, реалізовувалися важливі патріотичні ініціативи.
У 2020 році Павло Гавриш брав участь у місцевих виборах – балотувався до Херсонської обласної ради. За його ініціативи відбулося створення єдиного патріотичного альянсу між Народним Рухом України та політичною партією УДАР.

На жаль, підступний вірус забирає найкращих. Світла пам’ять та щирі співчуття рідним Павла Гавриша.
Перший регіональний