Віталій Булюк: Місце України — серед високорозвинених держав світу

4 года назад 0

Заступник голови Херсонської обласної ради, лідер партії «Наш край» у Херсонській області Віталій Булюк привітав земляків із Днем Незалежності України:
— Ми, українці, як народ гартувалися віки, але по-справжньому власну незалежну державу будуємо лише нині – будуємо нелегко, але вперто.
На нас продовжують відпрацьовувати різні технології, нас ділять на Схід і Захід, наша економіка має невисокий ВВП, нас умовляють повірити, що ми можемо бути лише аграрною країною. Але ж із нашим потенціалом, місце нашої України серед високорозвинених держав світу!
Доля нам визначила країну, багату людьми і ресурсами і, в тому, що сьогодні маємо біду в державі, винити можемо тільки себе – недогледіли, не тим повірили, не зуміли справитися із ситуацією.
Та усі ми, хто бачить своє майбутнє у нашій країні, нікуди не ділися – при нас наш досвід, ми знаємо як піднімати економіку, ми вміємо працювати і дружити один із одним. Тож і змінити все на краще можемо лише згуртувавшись і поважаючи думку один одного – про це говорить наша життєва школа.
Терпіння і єдності нам на цьому шляху, задля миру в Україні, задля затишку і благополуччя в кожній нашій домівці!
З повагою Віталій БУЛЮК ,заступник голови Херсонської обласної ради,лідер партії «Наш край» у Херсонській області