У Генічеському районі вже порушують виборче законодавство

4 года назад 0

На Херсонщині вибори лише на старті, але вже є кандидати, які порушують виборче законодавств ще до офіційного початку виборчої кампанії.
Як відомо, згідно діючого законодавства, 15-29 вересня територіальна виборча комісія прийматиме рішення про реєстрацію кандидатів і лише на наступний день після прийняття рішення про реєстрацію кандидатів — початок агітаційного процесу!
Але є особливо нетерплячі кандидати, які не чекають реєстрації, розпочинають незаконну агітацію, чим порушують норми законодавства – наприклад, можливий кандидат на голову Генічеської об’єднаної територіальної громади Віктор Плохушко вважає, що:
"Ні для кого не секрет, що я балотуюсь на посаду Голови Генічеської ОТГ. Ми вже провели перші зустрічі з небайдужими мешканцями до долі Генічеського району. Вчора (09 вересня! — ред.) ми зустрілися і обговорили проблеми 1 і 2 округу… "
Таким чином, дії пана Плохушка можна розцінювати, як незаконну агітацію і на це порушення виборчого законодавства відповідним чином мають реагувати правоохоронні органи.
P.S. Переглянути всі нормативні документи, що регулюють цьогорічні вибори, можна на сайті ЦВК за посиланням.