У Херсоні до подружжя завітали непрохані гості: вкрали цінні речі та завдали жінці тілесних ушкоджень

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло  485  заяв і повідомлень, серед яких 124 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 110 адміністративних протоколів із них 11 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Сьогодні близько опівночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 51-річний житель Корабельного району. Чоловік розповів, що кілька невідомих чоловіків із закритими обличчями проникли в будинок заявника. Після чого спричинили чоловікові та його дружині тілесні ушкодження та під погрозою застосування предметів, схожих на пістолети, заволоділи грошовими коштами і ювелірними виробами. На території області введена в дію спеціальна поліцейська операція «Сирена». За фактом вчинення розбою відкрите кримінальне провадження. Проводяться заходи по встановленню осіб зловмисників та їх затриманню.  

В Корабельне відділення поліції звернулась 50-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що вранці двоє невідомих прийшли до неї додому та запропонували купити мед. Заявниця вийшла в іншу кімнату, а коли повернулася виявила, що незнайомці здійснили крадіжку грошей в сумі 12000 гривень, 400 Євро та 300 доларів США та зникли у невідомому напрямку. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції  звернувся 62-річний мешканець одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що вночі невідомі особи здійснили крадіжку автомобільного причепу «Лідер», який заявник залишив за селом біля цвинтаря. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області