У Херсонській міськраді — суцільний конфлікт інтересів

6 лет назад 0

Депутати — "сумісники" працюють в умовах реального конфлікиу інтересів

Такого висновку сьогодні дійшли на тематичному тренінгу в Херсонській ОДА і з цим погодилися представники НАЗК, — пише у фейсбуці депутат Херсонської міської ради Михайло Лінецький

Відвідав сьогоднішній тренінг з питань врегулювання конфлікту інтересів депутатів місцевих рад і посадових осіб місцевого самоврядування, організований ОДА та НАЗК.

В підсумку тривалого обміну думками і інформацією представники НАЗК погодились з тим, що депутати, які є СПІВРОБІТНИКАМИ і, тим більше, КЕРІВНИКАМИ КП, приймаючи рішення про надання фінансової підтримки, пільгових кредитів, внесення коштів до статутних фондів і таке інше, діють в умовах РЕАЛЬНОГО конфлікту інтересів, який носить ПРИВАТНИЙ характер.

Отож, не аналізували, як у інших, а у Херсонській міськраді — суцільний конфлікт інтересів.

Депутатів, які по сумісництву є керівниками, або мають посади у комунальних підприємствах, ми нарахували одинадцять точно, можливо, когось забули. 

І ці одинадцять мають "керівне" відношення саме до КП, а додайте до них, ще й депутатів — чиновників мерії, керівників шкіл та лікарень, які також отримують бюджетне фінансування…

Ось така вона "конфліктна" міська рада Херсона.