У Херсонському держунiверситетi пiдвищують квалiфiкацiю вчителiв

3 года назад 0

Центр післядипломної освіти Херсонського державного університету готовий до продуктивної співпраці з педагогами закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Наші тренери, вони ж викладачі ХДУ, точно знають як підлаштувати освітній процес під потреби учнів XXI століття.
У Центрі післядипломної освіти ХДУ триває набір на курси для педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Центр пропонує широкий спектр послуг з професійного розвитку та підвищення педагогічної майстерності. З тематикою можна ознайомитися за посиланням.
Наші тренери – це висококваліфіковані досвідчені педагоги-новатори, які систематично розвиваються та практикують у своїй діяльності новітні технології та методики викладання. Вони навчать як відходити від шаблонів і стереотипів, вдосконалюватися разом зі світом високих технологій. Викладачі точно знають як зробити освітній процес цікавим для дітей, а, головне, продуктивним та результативним.
«Науково-педагогічний склад університету на високому рівні володіє методиками та сучасним тенденціям викладання шкільних предметів. Викладачі активно впроваджують нові форми онлайн-навчання у своїй професійній діяльності, систематично розвиваються та працюють з новими тенденціями в науці. І завжди готові поділитися набутим досвідом», – зазначає керівниця Центру Маргарита Климович.
До того ж, на деяких факультетах університету представлені курси підвищення кваліфікації для керівників гуртків закладів позашкільної освіти та працівників інклюзивно-ресурсних центрів, серед яких логопеди, дефектологи, фізреабілітологи тощо.
В часи пандемії ХДУ пропонує освітянам виключно дистанційний формат проведення навчальних занять. Курси стартують вже з листопада. Наразі триває робота щодо формування навчальних груп. За словами керівниці Центру Маргарити Климович, на сьогодні укладено 24 договори із закладами дошкільної та загальної середньої освіти.
Курси є безкоштовними для педагогічних працівників. Алгоритм дії наступний: заповнити заявку, підписати договір, на основі яких управління освіти районів та об’єднаних територіальних громад з виділених державою субвенцій здійснять оплату за навчання.
Тривалість одного курсу 30 годин. По завершенню слухачі отримають сертифікати.
Зазначимо, що згідно з постановою №800 Кабінету Міністрів України 2019 року освітяни мають право самостійно обирати заклад, у якому проходитимуть курси підвищення кваліфікації.
За додатковою інформацією просимо звертатися до Центру післядипломної освіти ХДУ: +380 552 326 773, 097 22 83 834.
Прес-центр ХДУ