У херсонському Гідропарку рятувальники навчали правилам безпеки на воді

3 года назад 0

11 серпня на пляжі у Гідропарку рятувальники обласного відомства ДСНС Херсонщинипровели навчальний захід для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають у складних життєвих умовах.
Відгукнулись надзвичайники на прохання керівника служби у справах дітей Корабельного району м.Херсона.Подібні заходи співробітники Служби 101 проводять постійно, адженавчання дітей правилам безпеки на воді, особливо під час канікул, потребує особливої уваги дорослих.
Малечі та відпочиваючим на пляжі рятувальники продемонстрували свої навики під час умовного порятунку потопаючого.Фельдшер аварійно-рятувального загону спецпризначення детально розповів та показав, як правильно надавати першу домедичну допомогу.
По завершенню для дітей провели вікторину і перевірили, як малеча засвоїла інформацію. Не дивлячись на зовсім юний вік, на всі питання фахівців стосовно безпеки на воді,діти відповіли правильно. За що отримали невеличкі подарунки. Присутні щиро дякували надзвичайникам за такі необхідні і корисні знання.
ГУ ДСНС України у Херсонській області