У народі кажуть, у сім`ї не без «красунчика» — херсонцям треба пам’ятати, перш ніж щось зробити, треба добряче подумати

5 лет назад 0

Ні для кого вже не секрет, що зараз наша країна переживає складні часи: це і довготривалі бойові дії на Сході України, і захоплення Кримського півострову, і постійні втрати наших захисників, які відають власне життя для того, щоб на іншій території держави був спокій…

Але разом з бідою та кризою до багатьох українців прийшло розуміння того, що всі ми єдині, що ми любимо і поважаємо свою країну, і що кожен готовий жертвувати найголовнішим заради її світлого майбутнього.

Ця любов підтверджується не тільки словами, а й щоденними діями – українці як допомагали, так і продовжують допомагати нашим бійцям на передовій, про що постійно йде мова і у місцевих газетах, і на центральних каналах.

І тут справа не тільки у наданні фінансової та матеріальної допомоги (що теж дуже важливо), а й у моральній підтримці – саме це показує нашу єдність!

Та у сім`ї, як то кажуть, не без «красунчика» — і серед «наших» є охочі до «легких» грошей, які з легкістю можуть зрадити. Звісно, ви скажете, що такі можуть знайтися і у будь-якій країні, і у будь-який час, та тільки наш випад вкрай особливий.

Тоді, як ворог наступає з різних сторін, у тому числі і «інформаційно», у нас з’являються  «умільці», які за гроші проросійськи налаштованих осіб недостовірно висвітлюють суспільно-політичні та релігійні події в Україні у вигідному для країни-агресора ракурсі. Вони доводять неправдиву та провокаційну інформацію, яка у подальшому транслюється на європейських телеканалах «фанатами» російської політики.

Якщо більш детально, то черговий крок зі сторони зрадників був зроблений  наприкінці минулого року українськими приватними відеооператорами – вони зняли відеосюжети стосовно подій навколо Почаївської Свято-Успенської лаври на замовлення російських ЗМІ. Знятий матеріал у подальшому був використаний для дискредитації України на міжнародному рівні. Безперечно, нагода не змусила чекати своїх «героїв» — за свою «відео-роботу» вони отримали  грошову винагороду від представників російських телеканалів.

Діло зроблено, гроші отримано, та чи можливо після «нечистих дій» спокійно спати та ходити вулицями з такими ж українцями, які мріють не продати свою країну, а відродити її. Та і хіба неважливо, що про вас подумають оточуючі? А ваші діти – вони ж точно заслуговують на краще, а не на батьків-зрадників. Тому, перш ніж, зрадити чи вчинити неправомірні дії, подумайте, чи вартують вони заплямованої репутації, за яку буде соромно вашим нащадкам?

Любимый Херсон