Учасникам конкурсу «Як європейці Херсонщину будували» слід поспішити — дедлайн 25 січня

6 лет назад 0

Новорічно-різдвяний цикл свят на Херсонщині цього року завершиться красиво — будуть підведені підсумки літературного конкурсу казок про взаємини Херсонщини та Європи.

У 2018 херсонцям обіцяють цікаві історії про європейське минуле, театральний дитячий фестиваль та урбаністичний курс для школярів!

На бізнес-сніданку обговорили культурно-освітній проект «Як європейці Херсонщину будували». Його презентували Наталія Матковська та Юлія Ситник – голова БФ «Майбутнє Херсонщини».

У рамках проекту у 2018 херсонців очікуватимуть видання нової збірки про європейське минуле Херсонщини, культурні міжнародні обміни, низка розважальних заходів, краєзнавча конференція та започаткування Дитячого Театрального Фестивалю! Крім того, впровадження урбаністичного курсу для школярів. Мова йде про розробку освітнього модуля «Компетентний городянин», який буду включати основні знання, які необхідні для життя в сучасному урбан-просторі.

 

Проект виконується за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Херсонської обласної державної адміністрації.

Докладніше із європейським минулим Херсонщини можна ознайомитися тут:

Також нагадаємо, що в рамках проекту кожен бажаючий може увійти в історію регіону, взявши участь у літературному конкурсі, який триває до 25 січня 2018 року. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут https://majbutne.simdif.com/конкурс-казок.html

Дар`я Голік , Прес-секретар Бізнес-асоціації "Ми-Херсонці"