Залишати відкритими на ніч двері небезпечно: у херсонському гуртожитку обікрали чоловіка

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 559 заяв і повідомлень, серед яких 105 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зреєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 201 адміністративний протокол, із них 17 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Верхньорогачицьке відділення поліції звернулась 50-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що в листопаді 2018 року невідомий чоловік під приводом продажу добрива шахрайським шляхом заволодів у заявниці грошовими коштами в сумі 48 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новотроїцьке відділення поліції звернувся 29-річний чоловік. Він розповів, що з його автомобіля «ВАЗ-2108», який заявник залишив незачиненим, невідомий зловмисник викрав мобільний телефон "Ксіомі". Проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції зателефонував 35-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що залишив двері до своєї кімнати в гуртожитку незачиненими, чим скористався невідомий злодій, який викрав у заявника ноутбук "Asus". За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області