Здоров'я дітей в Херсоні має бути понад усе

4 года назад 0

В цьому переконані представники команди Ігоря Колихаєва "Нам тут жити", які подарували Херсонському дитсадочку № 37 бактерицидний рециркулятор — апарат для знезараження повітря, про який так давно мріяли вихователі та батьки вихованців.
Справа в тому, що цей дошкільний заклад — спеціалізований, призначений для реабілітації діток з ортопедичними порушеннями. За словами директора Тетяни Аббасової, у кожній групі садочка працює бактерицидна лампа.
Вбиваючи шкідливі бактерії, вона значно знижує рівень захворюваності на респіраторні інфекції. За власними спостереженнями, протягом трьох років їх використання, показники у дитсадочку покращилися на 20%!
Проте, потужності такої лампи не вистачає для спортивної зали площею 50 квадратних метрів. Удвічі ефективніше працює бактерицидний рециркулятор, розсіюючи ультрафіолетові промені у всі закутки приміщення!
Там де займаються дітки з особливими потребами, лише дезінфекувати поверхні не достатньо. Важливо знезаражувати й повітря. Крім того, ми значно заощаджуємо час на прибирання. Адже заняття з лікувальної фізкультури для різних груп тривають протягом дня, з перервою на 10-15 хвилин.
Тепер ми все встигатимемо! Щиро дякую команді Ігоря Колихаєва "Нам тут жити" за такий чудовий подарунок! Для нас це річ першої необхідності, щоб діти росли здоровими і розвинутими! " – подякувала директорка Херсонського дитсадочку № 37 Тетяна АББАСОВА.