Андрій Проценко – про виступ на чемпіонаті України

3 года назад 0

Андрій Проценко приїхав на чемпіонат України в Луцьк у статусі лідера українського сезону зі стрибків у висоту. Найкращий результат літа він показав на етапі «Діамантової ліги» у Флоренції – 2.30 м.

У Луцьку Проценко переміг, подолавши висоту 2.26 м.

«Можна сказати, що змагання відбувалися за планом. Єдине, трішки не вдавалися дві перші спроби на 2.26, але в третій зібрався й таки подолав їх, – розповідає Андрій Проценко. – На 2.31 хоч планка й не встояла, але виконав хорошу спробу, після чого вирішив далі не стрибати – все ж основний турнір сезону попереду і є куди готуватися.

Проблеми з ахіллом ще нагадують про себе, проте зараз принаймні можу змагатися на повну силу. Це вже не те, що було взимку. Але тоді зверху наклалися ще й проблеми зі спиною. Був період, коли не міг ходити. Це сталося якраз за чотири чи п’ять днів до чемпіонату Європи в приміщенні, тому відмовився від участі в ньому. Через пару днів стало краще, хоча я ще не тренувався. Вирішили цілеспрямовано готуватися до літнього сезону.

Хто будуть основні суперники на Олімпійських іграх? Власне, всі ті ж, хто стрибав і в попередні роки. Хоча не виключаю, що може додатися і хтось новий».

Джерело: ФЛАУ